Πρόσθεση στη δεκάδα test

Γεια σας!

Ονομάζομαι Λάμπογλου Άννα και κατάγομαι από τον ακριτικό Έβρο. Έχω αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία, κι έχω ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό μου στην Περιβαλλοντική Πολιτική, Εκπαίδευση και Επικοινωνία στο τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ακόμη, έχω αποκτήσει επιπλέον εξειδίκευση έπειτα από την παρακολούθηση διάφορων ετήσιων προγραμμάτων  στην Ειδική Αγωγή, την Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία και τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη είναι η ενασχόληση με τον πολιτισμό. Τα τελευταία χρόνια έχω ασχοληθεί έμπρακτα με την διαφύλαξη και την παραγωγή πολιτισμού όντας ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας «Το Γέννημα» και υπεύθυνη οργάνωσης και διεξαγωγής διάφορων πολιτιστικών προγραμμάτων για ενήλικες και παιδιά.

Μέσα από την εκπαίδευση και την ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό διαπίστωσα πως αυτά τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που σέβεται κι αγαπά τον εαυτό της. Αποφάσισα  λοιπόν να δημιουργήσω έναν διαδικτυακό χώρο όπου θα μπορώ να μοιραστώ τις ιδέες μου εμπνέοντας κι άλλους ανθρώπους να δουν τους τομείς αυτούς μέσα από μία πολύπλευρη και σύγχρονη σκοπιά.

Αφήστε το μήνυμα σας

 

   

    location: Greece

    Email: info@askmrsanna.eu

     

    Να ζεις, ν’ αγαπάς & να μαθαίνεις

    "Ίσως η αγάπη (παιδεία) είναι ο μόνος τρόπος να σε οδηγήσω μαλακά πίσω στον εαυτό σου". Όχι σ' αυτόν που θέλω να γίνεις, αλλά σ' αυτόν που είσαι. - Leo Buscaglia